Sunday, June 7, 2009

Hitam Putih , Penilaian Terbaik

Aku kat Lenga, Batu 28, Kg. Melayu Baru. Proses Penilaian Komuniti Bestari Terbaik 2008, Semoga Komuniti Bestari Mukim Lenga memenangi Pertandingan Tersebut. Amin. Aku sertakan sikit coretan hitam putih semasa berlangsungnya pertandingan tersebut. Sekalung Tahniah kepada barisan kepimpinan yang turut hadir memberikan sokongan kepada Komunti Bestari Mukim Lenga.
Lama aku tak tulis cite kat blog aku, bulan Mei dan Jun consider busy bagi aku banyak giler aktiviti anjuran pejabat aku. asik aku outstation je laa. aku tak tau nak upload brape banyak gambar aku kat Mukim Lenga nie. ape pun nie la karya outdoor aku yang pertama yang aku publish. Gambar pewaris aku tak publish, sorry bai.. gambar dalam laptop lain. nanti bile aku rajin sikit serius aku akan uplod , ape ape korang enjoy tengok pic yang aku upload.. dari Sifu dan tongga, hahaha , aisehmen... ngantuk siot... titon time , papai









4 comments:

baijaybee said...

nak bodekla tu....KB kpg. sawah, pd yang akan menang nyer....hahahahahah

MNNAMA said...

hidup Johor... hidup KB Johor , sorry beb dah tradisi bila bertanding peringkat kebangsaan mesti Johor menang beb/

baijaybee said...

menteri orang n9,,,,KSU orang N9.....

Adik Remy said...

TPM orang Johor bro :)